Smuk hud med Glo HD Stick

Glo Skin Beauty har som seneste skud på stammen lanceret en HD Stick foundation, der gør det nemt at lave smuk hud.

Den har en let fløjlsblød tekstur, nærmest lidt mousse agtig, som lægger sig naturligt og fint på huden, og som passer til alle hudtyper.

Som alle Glo’s base produkter indeholder den fugtgivende, plejende og beskyttende ingredienser, nemlig hyaluronsyre, grøn te ekstrakt, vitamin A,C og E og er uden såvel talkum som kunstige farver og kunstig parfume.

Glo Makeuppen er samtidig en high end mineral makeup serie, med ingredienser i højeste kvalitet og fint knuste naturlige mineraler der er hemmeligheden bag det smukke naturlige look Glo’s foudantions giver på huden, og den høje holdbarhed.

Nem at bruge

Sticken er super nem at bruge, kræver ikke andet end dine fingre (eller en pensel hvis du foretrækker det) og kan både bruges som en concealer, der hvor du har brug for ekstra dække, og selvfølgelig som foundation i hele ansigtet.

Den kan sættes med en mist spray og/eller en setting pudder  , eller en mineral pudder med farve, fhængig af din hud og hvad du selv foretrækker.

Min hud er til den tørre side, og jeg kan godt lide at bruge min mist spary ovenpå for at fugte og sætte den, men ind i mellem bruger jeg også min mineral pudder i et let lag ovenpå, særligt de dage hvor jeg er ude på job hele dagen og gerne vil sikre lidt ekstra holdbarhed, og mattere huden lidt ekstra.

Kan du godt lide at bruge en primer, for at mattere din hud, og skabe et mere ensartet underlag, kan du også bruge det sammen med HD Sticken.

Valg af farve

HD Sticken findes i 12 forskellige farver, fra helt lys til meget mørk. Ideen er først og fremmest at favne bredt så man kan  matche så mange hudfarver som muligt, og samtidig også, at man kan bruge dem til at lave contour og highlight med, og det viser jeg lidt mere af, i en video på et senere tidspunkt.

Jeg har farve nr. 6 på, og kan i princippet også godt bruge farve nr. 5, som blot er lidt lysere og kræver at jeg bruger godt med bronzer eller blush 😉

Er du helt lys er farve 1 den rigtige, er du lys med lidt glød er farve 2 god, og så kan du måske bruge mig som udgangspunkt til at vurdere om du blot er lidt lysere end mig, og dermed måske en nr. 3 eller 4. Hvis du tænker du blot er lidt mørkere end mig, er farve 7 og 8 evt. det rigtige valg, og derefter bliver farverne mere dybe.

Du kan se farve udvalget – og bestille den – lige her under:

https://beautyboost.dk/produkt/hd-mineral-foundation-stick/

 

Det er super svært at vælge ud fra beskrivelser og billeder, og bor du i, eller i nærheden af Viborg, er du altid velkommen til at booke tid til at komme forbi og få vejhledning til at finde den rigtige farve.

Der vil også komme makeup workshops igen så det er også en mulighed.

// Anja

Del dette indlæg

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på LinkedIn
Del på Printerest