Setting powder der giver smuk glød

En setting powder bruges til at “sætte” din foundation med, og giver dermed en mere holdbar foundation, samtidig med at den typisk også setting powder matterer huden.

Og som du måske har hørt i tidligere indlæg, så har jeg personligt et lidt anstrengt forhold til matteringspuddere, både til mig selv men også når jeg lægger makeup på kunder, der har tendens til lidt tør hud, eller har fine linjer og rynker der ikke skal fremhæves.

Jeg kan nemlig bedst lide t huden har glød og let shine eller et lidt fugtet look, selvfølgelig uden at skinne og se decideret fedtet ud.

Derfor har jeg i gennem et stykke tid testet setting powderen i Luxe serien fra glominerals, som netop skulle give huden et mere blødt og fugtet look, samtidig med at den matterer let og holder på foundationen.

Jeg er fan af glominerals liquid foundation og den har jeg brugt nedenunder, og nogle gange har jeg også haft en løs mineral pudder ovenpå foundationen, for så til sidst at komme et lag setting powder på.

Og jeg har faktisk været positivt overrasket over hvor godt jeg synes om det look den giver min hud. Huden bliver let matteret men har stadig et lækkert sundt look og god glød, og ser ikke pudret ud. Det er jeg nemlig ikke lige frem fan af 😉

Samtidig er det jo også et plus i min verden, at det er en mineral pudder med flg. egenskaber:

  • giver en smuk og langtidsholdbar makeup med en silkeglat finish og et sundt “Dewy” look som en nyligt fugtet hud
  • indeholder diamantstøv der tilfører huden et smukt, blødt look
  • indeholder en plejende blanding af antioxidanter, herunder vitaminer A, C, E og gør te ekstrakt

Som jeg viser i videoen, så har jeg både brugt den pude der ligger i bøtten, til at fordele pudderet med, men af og til også brugt en pudder pensel til det, og begge dele fungerer fint.

Du finder den lige her:

https://beautyboost.dk/produkt/luxe-setting-powder/

Når man bruger puden skal man blot være opmærksom på at få det fordelt ligeligt så der ikke ligger noget i klumper på huden.

Jeg har også testet den på fotoshoot, og også her giver den huden et super smukt look, der netop heller ikke ser pudret ud.

Hvis du er typen der gerne vil have et helt mat look på huden er det ikke sikkert at dette er det bedste valg, men kan du godt lide det lette matte look med glød, er den lige dig.

Hvis du ligesom mig godt kan lide produkter der giver huden en smuk, sund glød kan du høre om et af minefavorit produkter her – som du oveni købet får et tip til hvordan du kan bruge på flere måder.

Kærligst Anja

Del dette indlæg

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på LinkedIn
Del på Printerest