Se min quick makeup.

For tiden er det her mit lyn look, de dage jeg faktisk ikke har tid til at lægge makeup, men alligevel gerne lige vil have lidt på, for at udjævne huden let, give glød og farve.

Særligt her om vinteren, og i perioder hvor jeg har travlt og sover lidt mindre end det jeg har brug for, synes jeg, der er dage, hvor jeg har brug for lidt hjælp (fra makeup…hehe) selvom jeg kun har 2 minutter.

Se med her hvordan jeg laver en helt naturlig makeup, der udjævner huden let, giver glød og farve.

Quick makeup med 4 produkter på under 3 minutter.

Jeg bruger flg. produkter:

1. Loose Mineral Foundation, Glo Skin Beauty

Mineral pudderen her giver huden et naturligt look, og har et let lysreflekterende finish, der giver en sund og fin glød.

Det er også den jeg afslutter med i øjenkrogen for lige at dække lidt ekstra her.

En løs mineral pudder er super god til alle, der gerne vil have lidt på huden, uden at se makeuppet ud, og uden at føle at de har makeup på.

De dage jeg bruger min flydende foundation, eller min farvede primer, kommer jeg denne her ovenpå for at mattere let, og for at give lidt ekstra dække.

https://beautyboost.dk/produkt/loose-base/

 

2.  Highlighter, Gold, Sandstone Scandinavia.

En smuk highlighter kan virkelig gøre underværker for ethvert look, og denne her fra Sandstone er helt vild smuk i farven og har det smukkeste shiny look på huden, uden at være fyldt med glimmer, der giver et helt andet look, som ikke ser lige så naturligt ud.

Jeg bruger den øverst på mine kindben, på hele øjenlåget og let under brynet fordi jeg synes det ser så smukt ud, når lyset bliver reflekteret. Det giver huden et lækkert smukt look, og frisker op. Og så fremhæver den gyldne nuance mine grønne øjne, men det er en farve der klæder alle og også fremhæver blå øjne.

Om sommeren, når min hud har lidt mere glød og farve, nøjes jeg nogle gange med lige at komme lidt highlighter på øjenlåget, kindbenet og let i ansigtet for at give et ekstra lækkert, naturligt look.

https://beautyboost.dk/produkt/highlighter/

3. Cream Blush, Firstlove, Glo Skin Beauty

Jeg elsker creme blush, først og fremmest fordi den giver et mere fugtet look til min lidt tørre og sensitive hud.

Denne her giver et frisk og sundt look, og gør underværker de dage, jeg ikke har så meget makeup på, og jeg bruger den også på mine læber for at give lidt farve.

https://beautyboost.dk/produkt/1223/

 

4. Mascara, her er den fra Lancôme, men ellers er jeg ret glad for Volume Mascara fra Glo Skin Beauty.

Jeg møder mange kvinder der til hver en tid vil vælge mascara, hvis de kun må vælge et produkt, og det forstår jeg godt, jeg har det selv lidt sådan. Jeg synes det gør en stor forskel for mine øjne, at få en god gang mascara på, og særligt efter jeg har rundet de 40 har mine vipper ændret sig, mistet farve og har ikke samme fylde og længde som tidligere.

Så et godt lag mascara afslutter min quick makeup.

https://beautyboost.dk/produkt/lash-boosting-mascara/

Jeg bruger også et par pensler, og de er på vej til shoppen, for gode pensler er altså en stor del af din makeup. Stay tuned…

Et minut mere. 

Har jeg et minut mere bruger jeg 2 ekstra produkter.

En concealer i øjenkrogen og andre steder hvor jeg synes jeg mangler lidt ekstra dække, og en bryn gel i brynhårene, for lige at markere dem lidt ekstra.

Du finder alle mine favorit produkter i webshoppen her på bloggen.

Ideen er, at du i indlæggene her kan læse og se, hvordan du kan bruge produkterne inden du køber dem, og løbende kan finde mere inspiration i de andre indlæg her på bloggen.

Lad mig endelig vide hvis der er noget du gerne vil have tips til.

Kærligst Anja

Del dette indlæg

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på LinkedIn
Del på Printerest