Gua Sha og Lifting massage

Gua Sha massage teknik er en bindevævsmassage, der stammer fra traditionel kinesisk medicin, hvor man i flere 1000 år har brugt teknikken til at modvirke sygdomme og ubalancer i kroppen. 

Modsat traditionel hudpleje handler Gua Sha og Lifting på ingen måde om produkter med udelukkende om massage teknikker der øger hudens sundhed indefra – og netop det aspekt tiltaler mig. 

Jeg elsker at kombinere de to sider: de hudplejende ingredienser og de hudplejende teknikker, for på den måde bearbejdes huden både udefra og indefra på en naturlig og sund måde. 

Teknikken er en skrabe teknik, hvor man med et redskab, en gua sha i fx rosaquartz, skraber på huden for at dræne affaldsstoffer i vævet, blødgøre bindevæv, øge ilt- og blodgennemstrømning for på den måde at skabe et bedre flow i huden og lave en udrensning, der samtidig sætter gang i en anti-iinflammatorisk proces, der øger hudens heling og dermed giver en sundere hud i balance. Processen giver samtidig en mere fyldig og udglattet hudoverflade, med synligt sundere glød og jævnere struktur.  

Gua Sha og Lifting massage kaldes også for det naturlige ansigtsløft, naturens filler.