BeautyBoost v. Anja Laursen

Mit navn er Anja Laursen, jeg er makeup artist, hudterapeut og stylist og har arbejdet med mode, skønhed, makeup og styling i mere end 20 år.

Jeg har en passion for naturlig og effektiv hudpleje og makeup, der giver sund hud og lækker glød. 

Sund og velplejet hud er grundlaget for, at huden får en levende glød og for at kunne lægge en smuk naturlig makeup.

Jo bedre huden er plejet, des mindre makeup skal der som regel til, og jeg oplever at mange kvinder gerne vil bruge makeup, men også at de gerne vil have det naturligt og enkelt.

Sund hud og smuk makeup afspejler sig i udstrålingen. Og det er det, jeg elsker allermest ved det jeg laver.

De små forandringer man kan lave, og hvor lidt der faktisk skal til,  for at fremhæve hver enkelt kvindes egne træk, så det giver den der følelse af lækkerhed.

Jeg møder hele tiden kvinder, der har masser af spørgsmål om hudpleje, makeup, produkter, og hvordan man gør.

Derfor har jeg lavet BeautyBoost.

BeautyBoost er mit skønhedsunivers, hvor jeg deler min viden og erfaringer.

Det sker både på bloggen her, hvor du finder små videoer om makeup og hudpleje, under mottoet, keep it simple.

Og i min skønhedsklinik i Viborg, hvor jeg laver ansigtsbehandlinger og rådgiver om hudpleje og makeup.

Din genvej til smuk hud og naturlig makeup

På bloggen deler jeg en masse af mine tips og tricks om hudpleje, skønhed og makeup med dig, og har fokus på at vise dig forskellige produkter og teknikker, hvad de kan bruges til,og hvordan du gør.

✪ Nemt og overskueligt, i små videoer.

✪ Med tips og tricks til alt det fantastiske, makeup og god hudpleje kan
gøre for dig.

✪ Med fokus på makeup til “helt almindelige” kvinder.

Makeup shoppen gør det nemt

I makeup shoppen på bloggen samler jeg mine favorit produkter, så det er nemt for dig at købe dem, når du har set hvordan du bruger dem.

Her vil det være nøje udvalgte produkter som jeg selv kender og bruger, og jeg vil i indlæggene vise dig forskellige måder at bruge produkterne på.

Her er mit fokus

Jeg vil have fokus på at vise dig de produkter jeg selv kender og bruger, men også at præsentere dig for nye produkter, når jeg selv har prøvet dem af, og vise dig, hvordan du kan bruge dem.

Indlæggene vil selvfølgelig være farvet af mine meninger og holdninger, men jeg vil også altid gøre mit bedste for at beskrive produkternes fordele og ulemper, og komme med mine anbefalinger til, hvad de er bedst egnede til, og på den måde give dig de bedste forudsætninger for at vurdere, om det er noget du har lyst til at prøve selv – også når det måske ikke er en af mine favoritter.

Jeg vil selvfølgelig fortælle, hvis jeg af den ene eller anden årsag ikke kan lide et produkt, for min erfaring er nemlig, at de produkter som nogle hader, er der altid nogle andre der elsker.

Bloggen er for alle, men jeg har særligt fokus på smuk og naturlig makeup, klassiske teknikker og look.

Jeg er selv rundet de 40 år, og jeg oplever at særligt kvinderne i 30’erne og opefter efterspørger et sted at finde gode tips og tricks, der egner sig til moden hud, fine linjer og rynker, tunge øjenlåg og andre ting som ikke fylder så meget, når man er helt ung, og derfor vil det ofte være mit udgangspunkt.

Underviser og arbejder freelance

Udover at blogge og arbejder med hud og makeup i min klinik, driver jeg Makeupartistuddannelsen i Århus, Viborg og København, som henvender sig til frisører, kosmetologer, stylister, negle-og vippeteknikere, materialistuddannede samt andre med en passion for makeup og skønhed, og arbejder også freelance som makeup artist og stylist på foto, film og reklame opgaver samt brudestylinger og workshops og kurser for firmaer og private.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på

anja@beautyboost.dk eller mobil 26 22 06 67

hvis du har spørgsmål eller hvis der er noget du gerne vil have jeg tager op i et indlæg.

Kærligst Anja

Samarbejde, reklame, sponsorerede indlæg og affiliate links

I følge reglerne skal det fremgå tydeligt, hvis en blogger har indgået aftaler med firmaer om omtale, får produkter eller penge med det formål at omtale produkter og hvis der er affiliate links i indlæggene (hvor man som blogger modtager en andel af et salg via linket).

Og de regler følger jeg selvfølgelig også.

Mit formål med bloggen er først og fremmest at dele min begejstring for de produkter jeg selv elsker, at give dig tips og tricks og fortælle om nye produkter så du kan holde dig opdateret.

Og også fortælle når der er noget jeg ikke kan lide, og hvorfor.

Ærligt og uden filter.

Jeg skal jo kunne se mig selv og alle Jer der følger mig, i øjnene.

Og det er min erfaring at det nogle elsker, er der andre der hader og omvendt.

Så du finder indlæg mærket med affiliate links og reklame, når det er tilfældet.

Kærligst Anja