Nem og hurtig rens (inden Gua Sha)

Hvis du er typen der kan lide nemme og hurtige løsninger, så se lige med her…

I dag handler det nemlig om hvordan du nemt og hurtigt kan rense og pleje din hud, med bare 3 produkter, inden du hopper på sofaen, i seng eller inden du giver dig selv en skøn om gang Gua Sha massage. (Og det viser jeg dig hvordan du gør i næste indlæg. )

1. Rens

At få renset huden (om aftenen) er det vigtigste step i din hudpleje rutine, og en af de nemmeste og hurtigste måder at gøre det på, er med en Micellaire Water.

Det geniale ved en Micellaire water er, at det er et 3-i-1 produkt, dvs. at den både er en

  1. makeup fjerner (også øjenmakeup)
  2. ansigtsrens
  3. toner

Den er vandig i konsistensen, og bruges UDEN vand. Du kommer det bare på et par vatrondeller (afhængig af hvor meget makeup du bruger) og renser din hud, til der ikke er mere snavs og makeup tilbage.

Min favorit er Eau Micellaire fra Yonka, der er skøn, mild og effektiv, og som jeg fortæller i videoen bruger jeg den ofte alene når det skal gå stærkt.

Den er god til dig, der ikke er vild med at vaske dit ansigt med vand, men den kan også tages med i badet på et par vatrondeller hvis du bedre kan lide at rense dit ansigt når du er i bad, så uanset hvad du foretrækker er pointen at det er nemt og hurtigt.

Jeg bruger den ofte også i kombination med min rense mælk fra Yonka, men det fortæller jeg lige mere om i et indlæg inden længe.

Eau Micellaire fra Yonka indeholder milde, skånsomme ingredienser, der udover at rense huden også giver fornyet liv og energi til huden, fugter, beroliger og blødgør huden og er også egnet til sensitiv hud.

2. Efter rens

Efter rens bruger jeg altid en fugt mist, og Lotion Yonka er en fuldstændig fantastisk mist, der slår alle de øvrige mists jeg ellers kender og bruger.

Den indeholder en lang række skønne naturlige ingredienser der både giver fugt og nærer og plejer huden, og så har den en fantastisk kølende og opfriskende effekt på huden.

Planteolier fra bl.a. lavendel, geranium, cypress, timian og rosmarin bidrager alle med en skøn mild duft og har alle hver deres hudplejende effekter, samtidig med at de også stimulerer sindet.

Formålet med at bruge en mist er at “forfugte” huden, så den ikke er knastør når du kommer din serum, creme mv. på, og ofte betyder det også at du skal bruge en mindre mængde af serum/creme, når du bruger misten inden. Huden må altså gerne være let fugtig fra misten, når du kommer det næste produkt på.

Og fordi misten er vandig i konsistensen er det nemt for huden at optage den, og derfor får du et godt udbytte af ingredienserne i misten.

3. Til sidst

Når det skal gå hurtigt og være virkeligt nemt, bruger jeg min face oil, Nutri Booster, fra Yonka som afslutning på min hudpleje rutine om aftenen.

Det er en olie serum, der er spækket med fugtgivende ingredienser, der også nærer og styrker huden, og selvom den egentlig er tænkt som supplement til fx fugtserum og natcremecreme, kan den sagtens stå alene.

Og så er den helt perfekt inden en omgang Gua Sha massage, som du kan læse mere om og også se hvordan du laver i de kommende indlæg her på bloggen.

Jeg laver også Gua Sha facials i klinikken i Viborg og det kan du læse mere om lige her (klik dig videre via pilene når du kommer ind på siden).

Er det (også) noget for dig, det her med “nemt og hurtigt” når det kommer til din hudpleje?

Lad mig endelig vide hvad du synes, og giv lyd hvis du har spørgsmål.

// Anja