Naturlig og klassisk øjenmakeup

I videoen i dag viser jeg dig, hvordan jeg lægger en naturlig og klassisk øjenmakeup.

Jeg kalder det et daglook, fordi det ofte er sådan jeg lægger min makeup til hverdag, men det er jo meget forskelligt hvor meget makeup vi går med og hvad vi kan lide til os selv, så det, der for nogen er naturligt og hverdagsagtigt kan være vildt og aftenagtigt for andre.

Ideen er under alle omstændigheder først og fremmest at vise dig, hvordan jeg bruger den lille fine øjenskygge palette fra Glo Skin Beauty, og så kan du jo selv skrue ned hvis det er for voldsomt for dig.

I næste indlæg skruer jeg op for looket, og gør det til et mere intenst aftenlook, med den samme øjenskygge palette.

Jeg bruger flg. produkter:

  1. Eye Shadow Primer (gør en KÆMPE forskel, fordi den får din øjenmakeup til at holde HELE dagen, og modvirker at øjenskyggen samler sig i globelinjen…samtidig gør den det også nemmere at blende i øjenskyggen og få farverne flotte og intense)
  2. Eye Shadow Quad, Bon Voyage
  3. Lash Thickener & Conditoner
  4. Mascara

Derudover 3 øjenskygge pensler, som gør det hele meget nemmere. Det er nemlig vigtigt at dine øjenskygge pensler samler godt med produkt op, når du dupperne dem i øjenskyggen, og at de er gode at blende det ud med.

  1. Blender brush (stor og blød)
  2. Crease Brush (medium) 
  3. Detail shader Brush (lille og mere fast)

I næste indlæg viser jeg dig, hvordan jeg bruger øjenskyggepaletten til at lave et (lidt) mere intenst look, som jeg selv ofte gør, når jeg skal noget om aftenen.

// Anja

Del dette indlæg

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på LinkedIn
Del på Printerest