For tiden har jeg 3 favoritter, som jeg lige vil dele med dig.

Den ene giver fylde, den anden plejer og den sidste giver dække.

1. Pleje til efterårstørre læber.

Jeg bruger faktisk læbepomade året rundt og døjer aldrig med tørre, sprukne læber, men for tiden er jeg ekstra gavmild med læbepomaden, fordi blæsten og de koldere temperaturer kan mærkes, synes jeg.

Jeg elsker læbepomaden Mint Balm fra Glo Skin Beauty, fordi den indeholder plejende, blødgørende og helende ingredienser, der gør dem lækre bløde og så har den en dejlig kølende virkning bl.a. pebermynteolie. Indeholder også SFP 15, hvilket også er et plus.

 

2. Fylde til fint, glat hår.

Jeg har igennem længere tid brugt hårstylings produkter fra Ingredien men har først for nylig stiftet bekendskab med deres Texture Spray og den er hurtigt blevet en favorit.

Jeg sprayer ganske lidt i bunden af mit hår når det er nyvasket og tørt, masserer det godt ind, og så får håret modstand og fylde.

Så hvis du også har det anstrengt med det der helt bløde, fluffy og fine nyvaskede hår, så er denne her altså genial. Jeg har tidligere delt et par andre af mine favoritter fra samme firma lige her, hvor du også kan læse mere om firmaet og deres produkter, der er uden en masse skidt og skrammel.

Du finder den, og alle de andre Ingredien produkter LIGE HER

 

3. Smukt dække til huden.

Lige da jeg fik denne her nye pudder børste fra Glo Skin Beauty tænkte jeg, at den var ALT for stor, men da jeg så først fik gang i den, blev den hurtigt en af mine favoritter. Den er super blød og lækker, tæt i hårene og giver et smukt, naturligt med godt dække til huden, og man kan virkelig arbejde produktet ind.

Jeg bruger en løs mineral pudder men du kan også sagtens bruge den til en fast pudder. Pensler gør en stor forskel  når du lægger makeup, og passer du godt på dem, kan de holde evigt, så investeringen er godt givet ud, og jeg hører fra mange at det er så meget mere tilfredsstillende at have gode pensler, frem for gamle, slidte og dårlige – når man først har prøvet forskellen 😉

 

Lad mig endelig vide hvis du har spørgsmål af nogen art.

Kærligst Anja