Mascara fra Idun Minerals til sarte øjne

Reklame – har modtaget mascaraen til test.

Jeg bliver ofte spurgt om, hvilken mascara jeg kan anbefale og derfor er jeg gået i gang med at teste flere forskellige og vil løbende komme med min oplevelse af dem, og lave et lille sammenkog på et tidspunkt.

Jeg har gennem et stykke tid brugt mascaraen her fra Idun Minerals, der hedder MAGNA, og har været virkelig glad for den, og det er en af de mascaraer jeg kunne finde på selv at købe næste gang jeg skal have en mascara.

Lidt om mærket

Idun Minerals er et svensk skønhedsbrand, der både laver hudpleje og makeup produkter, og deres fokus er, at alle skal kunne tåle deres produkter, også folk med allergi og sensitiv hud.

Produkterne er udviklet i samarbejde med dermatologer og hudforskere, og er et eksklusivt apoteker mærke i Sverige, og der bruges udelukkende ingredienser der beskytter og fugter huden, mens der er ingredienser de slet ikke bruger, bl.a. nikkel, krom, talkum, parfume m.fl. (se mere her).

Min mening

Først og fremmest er det dejligt med en mascara til sarte øjne. Særligt mine øjenomgivelser reagerer nemligen gang i mellem, med svie og øjne der løber i vand, efter perioder hvor jeg har makeup på hver dag, så jeg er ret ops på det jeg bruger på øjnene.

Mascaraen giver masser af fylde til mine vipper og deler dem, så de ikke sidder klistret sammen, noget jeg virkelig hader når mine vipper gør.

Den er dyb sort, og drysser ikke selv om jeg kommer den på i flere lag, og så kan jeg rigtigt godt lide det buk mine vipper får, når jeg bruger mascaraen, der har en buet mascara børste der netop fungerer som en vippe bukker.

Mine vipper er ret lange fra naturens side, og derfor oplever jeg ret tit, at mascaraen smitter af op på mit øjenlåg der hvor vipperne rammer, men det gør denne her ikke, så det er også helt klart et stort plus.

Alt i alt er det en mascara jeg varmt kan anbefale dig, som også gerne vil have en mild mascara egnet til sarte øjne, uden at gå på kompromis med fylde og holdbarhed.

Jeg vasker som regel altid bare min makeup af med min Cleansing Milk, og det kan sagtens fjerne mascaraen her.

Som du kan høre i videoen bruger jeg i perioder en Lash Primer & Conditioner under min mascara, for at pleje mine vipper, der til tider bliver lidt skøre, stive og knækker, men også fordi det giver lidt mere fylde til vipperne, men jeg bruger for det meste mascara uden den, og det har også været tilfældet med denne her, og jeg er lige så vild med den, uden primeren,og synes faktisk ikke jeg kan se den store forskel med og uden, så jeg bruger den mest for pleje.

Du kan læse mere om firmaet og finde deres produkter. 

Og lad mig endelig høre fra dig, hvis du kan anbefale en god mascara.

Kærligst Anja