Let makeup til smuk sommerhud

Når det er sommer og solen giver huden en smuk naturlig glød, skal der ikke så meget makeup på, synes jeg.

Mange dage har jeg slet ikke noget på huden ud over solcreme.

Men de dage hvor jeg skal noget og gerne lige vil have lidt makeup på huden, gør jeg det jeg viser i indlægget i dag.

Jeg føler på ingen måde at jeg har makeup på, og huden ser heller ikke makeuppet ud, og det elsker jeg.

Afhængig af, hvad du selv har af makeup vaner og behov kan du jo vælge de ting til, der passer til dig, og de ting fra, du ikke synes du har behov for, eller kan lide.

Og tjek så lige det lille highlighter tip ud, måske har du noget du også kan bruge på den måde 🙂

Let makeup til smuk sommerhud – sådan

  1. Concealer i øjenkrogen hvor jeg er mørk (hvis du ikke har noget særligt der skal dækkes, kan du springe den over)
  2. Løs Mineral pudder foundation i et let lag i hele ansigtet, der arbejdes godt ind i huden med en pensel, i flere lag, der hvor der skal dækkes lidt mere
  3. Solskinspudder på kinderne og let i ansigtet, for at give glød og ekstra farve. Den er også god til dig, der har en fin hud og ikke ønsker så meget dække, men bare gerne vi give huden lidt ekstra lækker sommerglød.
  4. Highlighter, her er det denne øjenskygge stick i farven BEAM jeg bruger på kindbenene, og den har et super flot look på huden, og så er det da genialt, når produkterne kan bruges på flere måder. (Den er super smuk på øjenlåget som en flot lys øjenskygge).
  5. Evt. lidt blush på kinderne for at få et (endnu mere) frisk sommer look

For nogle kvinder kan ovenstående måske virke overvældende og som meget makeup/mange produkter, men for mig er det altså et naturligt og let look på huden, som jeg synes egner sig godt her om sommeren hvor huden får naturlig glød og farve og derfor ikke behøver så meget dække.

Samtidig er huden også mere varm og svedig når solen skinner og temperaturen sniger sig godt op over de 20-25 grader, og så er det dejligt ikke at føle at huden er dækket af makeup, og at det ikke løsner sig fra huden og smitter voldsomt af/løber af huden, som noget makeup kan gøre.

Du finder alle produkterne jeg bruger ved at klikke på linket ved hvert punkt ovenover, eller ved at hoppe over i webshoppen på bloggen LIGE HER  

Mineral makeup

Glo Skin Beauty, som er et af mine favorit makeup mærker, er netop særligt godt til at lave smuk, naturligt dækket hud, som samtidig også plejer og beskytter huden.

Hvis du følger lidt med her på bloggen, så har du måske lagt mærke til at jeg har stort fokus på netop hudplejen, og for mig giver det god mening, at det makeup jeg bruger, ikke tilfører min hud ingredienser der skader den, men derimod plejer, nærer og beskytter huden.

Du kan læse mere om hvad mineral makeup egentlig er i indlægget lige her.

Kærligst Anja

Del dette indlæg

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på LinkedIn
Del på Printerest