Hudpleje der booster hudens glød

I et tidligere indlæg fortalte jeg dig om min basis hudpleje rutine.

Og lovede at følge op med et indlæg om hvad jeg gør derudover.

For selvfølgelig er selve basis hudpleje vigtig.

Men derudover er der masser af muligheder for at gå direkte efter et problem eller et ønske, og bruge et par produkter særligt designet til det.

Og jeg har netop haft en mere levende hud som mål, mere glød og spændstighed, og så lige en lille stopklods for de alders tegn der har taget til, siden jeg rundede 40 sidste år, haha…

Det her er det jeg gør – hudpleje der booster.

  1. Retinol Smoothing Serum. Jeg har i de senere år fået øjnene op for serums og deres effekt og denne her er en a-vitamin serum som stimulerer cellefornyelsen, og dermed giver en frisk, sund og “yngre” hud, og samtidig generelt bare en klar glød. Jeg bruger den hver anden dag og elsker den. Det er her du skal sætte ind, hvis du ønsker synlige resultater.

https://beautyboost.dk/produkt/retinol-smoothing-serum/

  1. Facial Scrub. Jeg elsker en god gammeldags scrub til huden, der blidt fjerner døde hudceller, og efterlader huden blød og lækker med en frisk teint.

https://beautyboost.dk/produkt/glotherapeutics-refresh-polish/

  1. Yon-Ka Eye Contour Cream. en øjencreme kan i princippet godt undværes og erstattes af din almindelige fugtighedscreme, men denne her øjencreme er simpel hen så fuldstændig fantastisk lækker at jeg ikke kan (eller vil) undvære den. Den er mere fed i konsistensen end min øjencreme i basis hudplejen, og har en skøn, kølende og opfriskende effekt på huden, med lavendel og mint, og jeg er blevet afhængig…

YonKa Phyto Contour Øjencreme

Jeg er netop gået i gang med en uddannelse til hudterapeut fordi området i den grad interesserer mig, og jeg har lyst til at få en dybere og bredere viden om området, så stay tuned for endnu mere indhold her på bloggen om netop hudpleje.

Tak fordi du er med.

Kærligst Anja

Del dette indlæg

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på LinkedIn
Del på Printerest