Guide til naturlige matte læber

Jeg elsker gloss. Det har du måske efterhånden fundet ud af, hvis du har set nogle af de andre indlæg om læber her på bloggen.

Men de matte læber er alle vegne lige nu og det er jo fedt at kunne ændre lidt på looket, ved at vælge en mat, frem for en shiny læbestift eller gloss.

Noget af det jeg ikke er så vild med, med matte læber er at jeg tit synes, læberne kommer til at føles meget tørre, og faktisk også kan komme til at se meget tørre ud. guide til naturlige matte læber med glominerals suede matte crayon
Og samtidig så giver en mat læbestift ikke den samme fylde til mine læber, som en gloss gør, fordi den jo reflekterer lyset.

Men looket her i indlægget er blevet min favorit for tiden, fordi jeg synes farven er vildt smuk og at looket ikke bliver så markeret som hvis det var en rød mat læbestift.

Det er en af de (ret geniale) Suede Matte Crayons fra glominerals jeg har på, i farven Trademark, sammen med en af mine yndlings lip linere i farven natural.

Den indeholder shea butter og Mango Olie og det er med til at sikre at læberne ikke føles helt tørre eller kommer til at se triste ud.

Og samtidig er det ret genialt, at der er en blyantspidser i låget, så du altid har den, lige ved hånden.

Den fås i flere smukke farver og den oversigt over farver som jeg snakker om i videoen, kommer i et separat indlæg inden længe.

Og i indlægget her kan du se, hvordan jeg ikke kan lade vær med at tviste looket her, haha, typisk mig 😉

Jeg bruger min favorit lip liner som er den du finder lige her:

https://beautyboost.dk/produkt/lip-liner-precision-lip-pencil/

Kærligst Anja

Del dette indlæg

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på LinkedIn
Del på Printerest