Gua Sha Ansigtsbehandling - det naturlige ansigtsløft

En Gua Sha ansigtsbehandling har fokus på bindevævs massage med teknikker fra traditionel kinesisk medicin, og handler ikke om produkter og ingredienser men om at øge hudens sundhed indefra via gua sha massagen, så det tilfører en ekstra dimension til hudplejen og til at skabe sund stærk hud i balance.

I behandlingen bruges en gua sha sten, jeg bruger fx rosa quarts eller aventurine, til at lave massagen, hvor der arbejdes med udrensning og drænage, blødgørelse af bindevæv og opstramning og afslapning af muskler.

Behandlingen øger blodcirkulationen og iltgennemstrømningen, og tilførlsel af næringsstoffer til huden.

Den løsner stagnationer i vævet, som giver bedre balance og flow af energi i huden, musklerne bliver afspændt og opstrammet huden får mere fylde og bliver mere ensartet, vævet blødgøres og strukturen på huden bliver mere glat og fin.

Behandlingen sætter gang i en anti-inflammatorisk effekt i huden som øger hudens heling og dermed mindskes ubalancer så huden bliver stærkere og sundere.

De synlige resultater efter en gua sha behandling er typisk en mere glat, spændstig og ensartet hud, med reducerede linjer og rynker og en frisk og sund glød.

Og med lidt vedligehold hjemme, som du får vejledning til i klinikken kan du selv forlænge resultaterne og så komme til en behandling hver 6-8 uge for at få en grundigere behandling til at holde det vedlige.

Jeg synes gua Sha ansigtsbehandlingen er et fantastisk supplement til gode hudpleje produkter og rutiner og til de klassiske ansigtsbehandlinger med fx frugtsyre og a-vitamin peelinger som jeg også laver i klinikken.

Find booking via linket her.

Gua Sha Deluxe behandling (60 min. 695 kr.) : https://publicattack.klikbook.dk/?ser_id=127621
Gua Sha Ansigtsbehandling (45 min) : https://publicattack.klikbook.dk/?ser_id=72878

Del dette indlæg

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på LinkedIn
Del på Printerest