Fugtboost til din hud.

Fugt er helt grundlæggende for din huds sundhed, og er essentielt for en hud i balance, der er blød og smidig, med sund og lækker glød.

Hud der er fugtmættet har bl.a.

  • mere fylde, og dermed mere spændstighed, og de fine tørhedslinjer forsvinder, og linjer mindskes generelt.
  • nemmere ved at optage dine hudpleje produkter
  • et bedre grundlag for en smuk og holdbar makeup
  • mindre tendens til overproduktion af talg og dermed udbrud og bumser
  • mere ro, så du undgår rødme og irritation

Mange går rundt med dehydreret hud, altså hud der mangler fugt, og det kan der være mange forskellige årsager til.

Først og fremmest danner vores hud ikke fugt nok selv, når vi kommer op i midt tyverne, og vores hud er heller ikke særlig god til at holde på fugten.

Manglende hudpleje, forkerte produkter og omskift i vejret er ofte årsag til, at huden kommer i ubalance og bliver tør, stram, mangler glød, får rødme, udbrud og bumser.

Hydra no1

Yon-ka Paris er naturbaseret hudpleje, med højt indhold af økologiske ingredienser – og med fokus på ro og balance i huden, og i serien findes en række produkter der hedder Hydra No1, som er rene fugtboostere til din hud.

HYDRA NO1 SERUM
Hydra no1 serum er en sand fugtmagnet i huden. Den er en højtkoncentreret hyaluronsyre serum, der trænger dybt ned i huden og fugter i dybden, og samtidig hjælper huden med at holde på fugten over tid. Den kan ikke bruges alene, da den har brug for en creme ovenpå, til at forsegle fugten, så den ikke bare fordamper fra huden igen, og samtidig også til at give næring og pleje i de øvre lag i huden.

Hydra No1 Serum er desuden en fuldstændig fantastisk serum uanset hvilken creme du ellers bruger, så du kan også tilføje den til din nuværende hudpleje, og på den måde booste fugtniveauet i din hud.

HYDRA NO1 FLUIDE
Hydra No1 Fluide er en dag og nat creme til den normale, kombinerede og fedtede hudtype. Det er en intensiv fugtgivende lotion i en let konsistens, der hurtigt absorberes af huden. Den indeholder samtidig matterende og talgregulerende ingredienser, så den modvirker at huden kommer til at skinne i løbet af dagen.

HYDRA NO1 CREME
Hydra No1 Creme er en dag og natcreme til den normale, tørre og følsomme hud. Udover at give intens fugt, er den også reparerende og nærende, og tilfører huden olie fra bl.a. rose og kamille, der netop virker beroligende på huden. Den er tyk, blød og nem at fordele og absorberes også hurtigt på huden, dog stadig så huden føles babyblød og lækker, og det er en af mine absolutte favoritter når min tørre, lidt sarte hud trænger til lidt ekstra pleje.

All-round eller som kur

Hydra no1 produkterne kan bruges på flere måder når du vil give et fugtboost til din hud.

De egner sig rigtig godt som all-round hudpleje rutine, til dig, der gerne vil have gode basis produkter uden at det behøver at blive alt for kompliceret. På den måde har du altid et godt fugt fundament i din hud, og kan regulerer mængden af produkterne afhængig af behov.

Men produkterne egner sig også super godt som en kur, til dig, hvor huden virkelig trænger til ekstra kærlighed og et fugtboost for at komme i balance.

Her vil du så i en periode kunne skifte dine øvrige hudpleje produkter ud med serum og creme fra Hydra no1 og bruge det op, og herefter evt. gå tilbage til det du plejer, fortsætte eller få rådgivning til hvilken serum og creme din hud herefter har brug for.

Det er også oftest Hydra No1 produkterne mine nye kunder i klinikken starter ud med når de kommer og ønsker hjælp til at få en sundere, stærkere hud med mere liv og glød, og så skræddersyer jeg så produkter hen af vejen, når huden er i balance.

Du finder alle produkterne via links her i oplægget og er selvfølgelig altid velkommen til at skrive til mig, hvis du har spørgsmål.

Hop også over og deltag i konkurrencen om et Yon-ka Hydra no1 hudpleje sæt med serum og creme via linket her: https://www.facebook.com/beautyboost.dk/posts/2629851450636382

// Anja

Del dette indlæg

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på LinkedIn
Del på Printerest