Fugt, beskyttelse og farve til din hud

Jeg elsker produkter der kan flere ting på en gang, og det kan Moisturizing Tint fra Glo Skin Beauty her.

Du får nemlig

  1. solbeskyttelse (SPF 30=anti-age)
  2. fugt
  3. let dække

til din hud på ingen tid.

Og jeg snakker med mange kvinder i min klinik, som synes det kan virke uoverskueligt hvis de først skal komme en fugtighedscreme på, og begefter en solfaktor creme og til sidst en foundation – og derfor er det her virkelig en genial løsning.

En af de allervigtigste ting i din hudpleje, hvis du gerne vil undgå skader fra solens stråler, som især viser sig i form af for tidlig rynkedannelse og linjer i huden, men også pigmentforandringer, er at beskytte huden hver dag med SPF (solfaktor), og derfor er en SFP creme en effektiv anti-age dagcreme.

Men mange står lidt af på den med solcreme hver dag, fordi de forbinder det med en fedtende, fed og klistret solcreme.

Sådan behøver det ikke at være.

Der findes masser af lækre solfaktor cremer, der indeholder forskellige fugtgivende og plejende ingredienser, udover selve solfiltret, og som her også med lidt farve, og på den måde kan du altså hurtigt og nemt passe på din hud, få en mere ensartet farve og lækker glød til din hud.

Du kan selvfølgelig bruge concealer, pudder, blush mv. fuldstændig lige som du plejer, sammen med den farvede dagcreme her, men den er virkelig også smuk alene, hvis du blot vil have et let og naturligt dække på huden og samtidig beskytte den i solen.

BRUG SOLCREME I SOLEN

Og skal du så en tur på stranden, eller sidde og bage direkte i solen, anbefaler jeg selvfølgelig at du kommer en solcreme på for at få nok beskyttelse, og jeg er selv fan af denne her YONKA Spf25, der dufter mildt og skønt, fugter og plejer huden. Den fås også med SPF50 LIGE HER og som en super smart spray med SPF 20 til både krop og ansigt. 

Du finder alle produkterne jeg skriver om her, via link i indlægget, som sender dig videre til min webshop 🙂

Nyd det skønne vejr – og pas på din hud i solen.

Kærligst Anja

Del dette indlæg

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på LinkedIn
Del på Printerest