Frække pink forårslæber

Det er forår, solen skinner og det er nu du skal give den lidt gas på læberne.

Jeg er mest til lip gloss men for tiden er jeg ret begejstret for de matte Liquid Lip sticks fra Sandstone Scandinavia, og særligt farven jeg viser i indlægget.

Jeg har prøvet lidt forskellige matte læbestifter gennem tiden og kan ikke ret godt lide den der tørre fornemmelse de giver.

Og synes heller ikke det er særligt pænt hvis læberne kommer til at se helt udtørrede ud og ofte kommer det til at se dumt ud i løbet af noget tid, fordi noget af farven forsvinder og noget bliver siddende.

Men denne her fra Sandstone har jeg brugt gennem et stykke tid, mest i farven Flannel, som er smuk støvet rosa.

Men for tiden er det den mørke hindbær pink nuance (som jeg faktisk ikke synes kommer helt til sin ret i videoen), nr. 820, som jeg tager på, når der skal mere farve på læberne.

Konsistensen er tilpas cremet og tørrer ud, uden at give en træls tør fornemmelse. Man kan faktisk bare ikke mærke at man har noget på, og det er ret fedt.

Jeg bruger som regel et tyndt lag af min læbepomade under for lige at fugte læberne lidt inden jeg kommer lip sticken på.

Har du prøvet en mat læbestift?

Jeg kan jo faktisk bedst lide gloss, der giver læberne mere glans, men når der skal knald på farven kan det føles mindre vildt hvis den er mat.

Lad mig vide hvis du kaster dig ud i nye farver på læberne her i foråret og sommeren.

Kærligst Anja

Del dette indlæg

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på LinkedIn
Del på Printerest