Fra daglook til aftenlook

Jeg er fan af, bare lige at give den lidt ekstra oveni den makeup jeg allerede har på, når jeg skal ud om aftenen, og i indlægget i dag viser jeg dig, hvordan jeg gør.

Jeg tager udgangspunkt i det daglook jeg laver her, og skruer så lige lidt op for øjenmakeuppen.

Se med hvis du vil have inspiration til din øjenmakeup, gerne vil se, hvordan jeg gør looket mere intensivt uden at det bliver for voldsomt, hvordan jeg toner og blender og hvor jeg lægger de forskellige farver øjenskygge.

Jeg bruger stort set de samme produkter som I daglooket, men for at skrue op for looket bruger jeg flg. OVEN I det jeg allerede har på:

  1. Eye liner Pencil, Brun 
  2. Eye Shadow Quad, Bon Voyage
  3. Cream Stay Shadow Stick, i farven BEAM

Derudover 3 øjenskygge pensler, som gør det hele meget nemmere. Det er nemlig vigtigt at dine øjenskygge pensler samler godt med produkt op, når du dupperne dem i øjenskyggen, og at de er gode at blende det ud med.

  1. Blender brush (stor og blød)
  2. Crease Brush (medium) 
  3. Detail shader Brush (lille og mere fast)

Lad mig vide om du kan bruge mine makeup videoer til noget.

Kærligst Anja[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Del dette indlæg

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på LinkedIn
Del på Printerest