Førstehjælp til dine negle og hænder

Lige nu er vores negle og huden på vores hænder voldsomt belastet af udtørring, med al den håndvask og afspritning de bliver udsat for.

Se med her hvor jeg viser dig, hvordan du kan give dine hænger og negle lidt førstehjælp, uden at det kræver den helt store manicure.

 1. Vitamin Dose

  Vitamin dose er en genial lille fugtkur til dine negle. Uanset om vi befinder os i en tid med ekstra håndvask eller ej, oplever mange, at deres negle deler sig i lag, flækker og knækker nemt, og det skyldes som regel udtørring. Neglen består af en masse fine tynde lag, der bindes sammen af bla. fugt, og når neglen så udtørrer, ja så slipper lagene hinanden, og så har vi balladen.Kom vitamin dose på dine negle når du har renset dem for neglelak, og filet dem i form. Bliver væsken absorberet helt, kan du give den en dråbe mere, så neglen mættes bedst muligt. Når neglene er helt tørre, er du klar til næste step.

 2. Plejende neglelak.

  Bio Sculpture har 2 forskellige styrkende og plejende neglelakker.
  Lavender Base til dig, med bløde, tynde negle og Seaweed Calcium Base til dig med stærke, hårde negle. Hvis du er i tvivl om, hvad dine egne negle er, så prøv at trykke forsigtigt på dem yderst, og se om de er bløde og nærmest elastiske, så du kan bøje dem let….eller om de er hårde og nærmest ubøjelige.De to plejende lakker kan bruges alene, som en pæn, naturlig neglelak, men er også velegnede som underlak, når du har en farvet neglelak på. Så sikrer du at dine negle får fugt, styrke og pleje, og ikke tørrer yderligere ud.

 3. Yon-ka Creme Mains

  Håndcremen fra Yon-ka har den helt særlige Yon-ka feeling over sig, som jeg elsker. Den dufter mildt og frisk af citrusfrugter, og indeholder beroligende, fugtgivende og nærende ingredienser, der genopretter hudens egen beskyttelses barriere, der bliver ødelagt når vi vasker hænder hyppigt. Cremen er også god til små børnehænder, da den er naturbaseret og mild mod huden.

Du finder produkterne i webshoppen via link i teksten, og er du i tvivl om noget er du altid velkommen til at skrive til mig.

Husk også at deltage i konkurrencen om et førstehjælps kit til dine hænder og negle inde på vores Facebook side.

// Anja ❤

Del dette indlæg

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på LinkedIn
Del på Printerest