Få styr på brynene med brow gel

Få styr på brynene med brow gel fra glominerals. Det her produkt er genialt til dig, der har fyldige, buskede bryn der trænger til at blive tæmmet lidt.

Brow gelen, som ligner en mascara, er nemlig god til dig, der har et ok fyldigt bryn, da den børstes i selve hårene, (modsat en bryn blyant der tegnes på huden) og når du først har prøvet at bruge den nogle gange, er den nem at bruge, synes jeg.

I starten når gelen er ny og der kommer en del produkt på børsten, skal man lige være lidt forsigtig, da man nemt rammer ind på huden, og det kræver så lige at man “gør rent” efter sig, og fjerne det der måtte sidde udenfor og nede på selve huden.

En af de gode ting ved bryn gelen er nemlig, at den stiver hårene af, så de bliver siddende i formen, og det er ret fedt hvis du har et fyldigt (og måske ustyrligt) bryn, der gerne må blive tæmmet lidt. Her kan du børste gelen i brynet og forme det, og så bliver det siddende – genialt.

Jeg kan ret godt lide det look den giver, fordi den gør hårene mere tydelige og skaber en mere defineret form, lidt ligesom at få dem farvet ved frisøren, frem for at tegne op på huden som blyanten gør, og jeg synes den kan give et fedt naturligt men stadig markeret look, uden at det bliver streget og hårdt optegnet.

I like it 🙂

BONUS TIP:
Ind i mellem kombinerer jeg blyanten og gelen. I perioder får jeg “tomme” steder i mine bryn, når hårene skiftes ud, så der tegner jeg først let op i bunden af brynet med min bryn blyant, og fylder huller ud, og former der, hvor jeg synes brynet mangler fylde, og herefter bruger jeg gelen til at forme brynet og give det mere karakter.

I bryn gelen kan du vælge mellem taupe, der er god til dig, der er lys til medium i farverne og ønsker det naturligt, mens brown (som jeg bruger) er god til dig der er medium til mørk, og gerne vil have det lidt mere markeret.

Del dette indlæg

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på LinkedIn
Del på Printerest