Lækker glød og pleje med luminous treatment primer

I dag vil jeg dele et produkt med dig, som giver Lækker glød og pleje til din hud.

Hud med smuk glød….det er en af de ting, der er fokus på i tiden.

Og særligt moden hud, hvor der er linjer og rynker, kan have brug for lidt ekstra hjælpe til den del…

Et af mine favorit produkter – både til mig selv men også når jeg lægger makeup på andre – er Osmosis Beauty Luminous primer.

Den er skabt til at give den smukkeste sunde glød til huden, og den kan bruges af stort set alle, og på flere forskellige måder.

Og så indeholder den også plejende ingredienser hvilket jeg synes er helt genialt, fordi det giver en ekstra dimension til makeuppen at den også plejer og passer på huden, synes jeg. det giver så god mening.

Luminous Treatment Primer fugter hud. en og gør den mere modstandsdygtig og indeholder også ingredienser der beskytter den
OG SÅ giver den den smukkeste strålende glød, og minimerer synligehden af fine linjer og ujævn hudtekstur så huden ser mere ensartet ud og det gør den super velegnet til den modne hud.

Luminous Primer kan bruges som første step inden concealer og foundation, både flydende og pudder, men den kan også kommes ovenpå på og bruges som highlighter. Og så er den også vanvittig smuk på bar hud til at give et lækker skinnende sundt look.

Jeg bruger den selv inden jeg kommer min foundaiton på, og her om sommeren, hvor huden bliver mere ensartet i farven og får mere glød i sig selv, og jeg bruger mindre makeup, elsker jeg den i ansigt og på decollte, for at give ekstra sommer glød.

Du finder den i webshoppen her under.

Osmosis Luminous Treatment Primer & Highlighter

kr.385.00

Luminous Treatment Primer fugter huden og stimulerer reparation af barrieren, samtidig med at den beskytter mod blåt lys og skader fra frie radikaler. Det skaber en strålende glød, mens udseendet af fine linjer og ujævn hudtekstur sløres.  Luminous Treatment Primer kan bruges under makeup, over makeup som highlighter eller på bar hud et lækker ”dewy” finish

Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Anvendelse

Påfør Luminous Treatment Primer efter din hudpleje rountine, og før foundation og concealer. Denne primer kan anvendes i hele ansigtet eller på specifikke områder hvor du gerne vil tilføre highlight effekt og glød. Kan også anvendes ovenpå makeuppen til at fremhæve det sidste finish.

Recyclable, Gluten-Fri og Vegansk

Ingredienser

Water (Aqua), Isohexadecane, Caprylic/Capric Triglyceride, Isononyl Isononanoate, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Silica, Glycerin, Isododecane, Glyceryl Stearate, Sodium Hyaluronate, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Niacinamide, Micrococcus Lysate, Ascorbyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Potassium Cetyl Phosphate, Lecithin, Propanediol, Stearyl Alcohol, Ceteth-20, Glyceryl Caprylate, Phenoxyethanol, Steareth-25, Xanthan Gum. May Contain (+/-): Mica (CI 77019), Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492).

Yderligere information

Vægt 100 g

Del dette indlæg

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på LinkedIn
Del på Printerest