Bryn på to forskellige måder

I går gik jeg rundt hele dagen, med mine bryn tegnet op på 2 forskellige måder.

Jeg glemte nemlig alt om at få rette dem til, efter jeg havde lavet indlægget her 🙂

Indlægget her er til dig, der også synes, at det er lidt svært, det der med at tegne brynene op.

Jeg møder rigtig mange der

  • frygter at få lavet et par ordentlige skovsnegle
  • ikke kan finde ud af hvilket produkt de skal bruge
  • slet ikke har overvejet at det kan gøre en (stor) forskel at få markeret brynene på en naturlig måde

I videoen viser jeg dig 2 produkter fra glominerals – og jeg er selv blevet ret glad at bruge en brow-gel, som jeg synes er nem at bruge, giver et flot og naturligt look, og ikke laver et tungt og meget maBryn gel fra glominerals. Bryn på to forskellige måderrkeret bryn.

Den børstes i lette strøg i brynhårene, og kræver derfor at du har et bryn med en vis mængde hår, og ikke har store, bare områder i brynet, men den fungerer også fint til et bryn med lyse hår indimellem, for dem får du jo farvet med gelen.

Jeg bruger en ren spiral børste (det kan fx. være en gammel mascara du har vasket ren) til at børste igennem med, når jeg har kommet gelen på, for det fordeler og udjævner farven så det bliver helt ensartet.

Når gelen er tør, stiver den brynet af, og det synes jeg er ret fedt, for så sidder det helt perfekt, hele dagen.

Det andet bryn produkt jeg bruger er en brow pencil. Med en bryn blyant tegner du på huden og noget af det jeg synes er vigtigst ved en bryn blyant er, at den ikke er for blød, for så bliver det meget nemt for markeret og den holder heller ikke så længe på huden.

Denne her er tilpas fast i konsistensen og tegnes på i lette strøg, indtil du har den farveintensitet, du genre vil have.

Spiral børsten i den anden ende er en vigtig lille detalje, som du bruger til at børste brynet igennem med, og jævne farven ud med, så den er ensartet.

Den kan både lave dit bryn meget naturligt og neutralt, men du kan også tegne det mere markeret op, og den er god til dig, der har et mere tyndhåret bryn.

Brow pencil fra glominerals. Bryn på 2 forskellige måder.

Jeg brugte farven Brown. Er du meget lys, eller ønsker du bare et mere nedtonet bryn, er farven Taupe god.

Hop over i webshoppen her og find produkter.

https://beautyboost.dk/butik/

Kærligst Anja

 

Del dette indlæg

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på LinkedIn
Del på Printerest