Naturlige bryn med Brow pencil

Jeg møder ind i mellem kvinder der bruger deres eye liner til at tegne deres bryn op med, og det kan også fungere ok, men ofte er en eye liner blyant mere blød og olieret, og kan derfor nemt komme til at tegne brynene mere markeret op, og samtidig holder det heller ikke så længe, netop på grund af konsistensen.

Brow pencil fra glominerals. Bryn på 2 forskellige måder.En blyant til brynene er normalt mindre olieret, og dermed mere tør i konsistensen og det betyder, at den

  1. tegner mere diskret op og kan bygges op til den mængde du ønsker, uden at du ender med “skovsnegle” eller et streget bryn
  2. holder bedre på huden, og dermed ikke glider ud og forsvinder i løbet af dagen

Samtidig er farverne i bryn blyanterne også tilpasset formålet og fås i forskellige kolde og varme brungrå nuancer.

Og så har den en lille, og i mine øjne genial bonus, nemlig spiralbørsten i den anden ende, der bruges til at børste hårerne på plads og til at fordele farven på huden i brynet.

En bryn blyant er god til dig, der er nybegynder ud i at tegne dine bryn op, men det er vigtigt at den opfylder flg.:

  1. Den må ikke være for olieholdig, og dermed for blød, men skal derimod være god fast i konsistensen, så den kræver et godt tryk, for at tegne på din hud. Det betyder nemlig, at den holder bedre/længere og ikke “glider rundt på huden”, og at du kan tegne dine bryn meget naturligt op med lette strøg, og bygge det op til den farvedosering du ønsker, og at det er sværere, at komme til at lave dem for markerede, hvilket ofte sker, hvis blyanten er for blød.

Tegn med lette strøg, der hvor dit bryn mangler hår og farve, og giv det fylde og form, der hvor du gerne vil have det. Bryn blyanten er god til dig, der mangler hår hist og pist, og gerne vil have fyldt det ud naturligt.

Slut af med at børste spiralbørsten i den anden ende af blyanten igennem dit bryn, for at fordele farven hvis den ligger i klatter på huden, og for at børste brynhårerne på plads.

Vælg farven taupe, hvis du er lys til medium i hud og hår, og ønsker det meget naturligt og vælg brown hvis du er mørkere i dine egne farver, eller hvis du ønsker at kunne tegne dine bryn lidt mere markeret op.

Bonus Info:

Det kan være en ret god løsning at lave en kombination af blyanten og brow gelen, hvor der først tegnes let op og fyldes huller ud med blyanten, og herefter bruges gelen, til at forme og give hårerne mere karakter.

 

Del dette indlæg

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på LinkedIn
Del på Printerest