I klinikken kan du få lavet flg. behandlinger

 • Klassiske Ansigtsbehandlinger
  fx Wellness, Fugtboost, Frugtsyre, Opstrammende, Teen, Dybderens mv.
 • Krystal massage, Gua Sha massage, Lifting Gua Sha
 • Farve og ret af bryn og vipper
 • Lash Lift
 • Brow Lift
 • Voksbehandlinger
  Overlæbe, hage, armhuler, ben, bikinilinje
 • Gellak på egne negle
 • Brudestyling, konfirmandstyling

Naturbaseret, effektiv, holistisk hudpleje.

I klinikken bruger jeg produkter med fokus på effektivitet, økologi, sundhed og bæredygtighed.

Klassiske ansigtsbehandlinger

Til mine ansigtsbehandlinger bruger jeg produkter fra det franske hudpleje brand Yon-Ka Paris, der har et højt indhold af økologi og fokus på bæredygtig produktion fra start til slut.

Yon-Ka er naturbaseret hudpleje, baseret på 65 års forskning og med et højt indhold af effektive og aktive ingredienser, der giver synlige forandringer og forbedringer i huden.

Yon-Ka har et holistisk syn på hudpleje, med fokus på at skabe ro og balance i både hud, krop og sind med aromaterapeutiske elementer og afslappende og opstrammende massageteknikker.

I både produkter til hudpleje hjemme, samt i behandlingerne bruges kendte og veldokumenterede ingredienser som frugtsyrer, hyaluronsyre, peptider, aminosyrer, vitaminer og mineraler, der sammen med løbende laboratorie test og kontrol sikrer, at Yon-Ka skaber synlige forbedringer i huden.

Gua Sha, Lifting Gua Sha og Krystalmassage behandlinger

Gua Sha, Lifting Gua Sha og krystal massage ansigtsbehandlinger tager alle udgangspunkt i gammel kinesisk medicin, og elementer fra bl.a. akupressur og zoneterapi, og har en lang række positive egenskaber for hudens sundhed.

Via massageteknikker stimuleres blodcirkulation, ilt og næringstilførsel, drænage af affaldsstoffer, balance i energipunkter, blødgørelse af bindevæv, afslapning af muskler.

Det fører til en sundere, stærkere hud i bedre balance, med mere fylde, glød og liv, samt en udglatning af rynker, en minimering af porer og en reduktion i udbrud og inflammation.

I tvivl om, hvilken  behandling du skal vælge?

Alle mine ansigtsbehandlinger skræddersyes til din huds tilstand på dagen.

Du kan derfor altid blot vælge en klassisk Yon-Ka ansigtsbehandling, 60 eller 90 min. afhængig af hvor længe du vil have, og så finder vi ud af på dagen, hvad der er bedst til dig og din hud.

Du er også altid velkommen til at sende mig en besked, for vejledning i, hvilken behandling du skal booke.

Læs også mere om de forskellige behandlinger under BOOK TID.