3 nemme øjenmakeup look

Jeg elsker mine Cream Stay Shadow Sticks fra Glo Skin Beauty, og det er heller ikke første gang jeg laver et indlæg med dem.

Men de er altså bare så super nemme at bruge, og kan bruges til at lave flere forskellige look, så derfor viser jeg dig lige hvordan jeg bruger dem for tiden, til 3 forskellige look.

Jeg er også fan af, at man nemt kan ændre et naturligt look til et mere markeret look, uden at det kræver en masse forskellige ting.

Jeg bruger altid selv en Shadow Primer først, fordi jeg synes det giver ekstra god holdbarhed til øjenmakeuppen, men sticksene er ret holdbare så afhængig af, hvor meget dine øjenlåg fedter i løbet af dagen, og af, hvor dyb en globelinje du har, behøver du det måske ikke.

Men hvis du oplever at din øjenmakeup generelt forsvinder hurtigt i løbet af dagen, samler sig i en irriterende klat i globen og lign så er det altså bare en shadow primer du har brug for, også til dine pudderøjenskygger.

Look 1: NATURLIGT

Et helt naturligt look, hvor jeg har farven KEEPSAKE på hele øjenlåget, og har tonet den blødt op i globelinjen.

Jeg synes den er smuk, den brune farve her, som samtidig har lidt lysreflekterende partikler, der gør at den åbner øjet op, og giver lys og liv til ansigtet.

Look 2: KLASSISK

Hvis jeg vil gøre look 1 lidt mere “makeuppet” bruger jeg den kobberfarvede/rødbrune SCOTCH, og kommer den på i den yderste øjenkrog og op i globelinjen, samt ind under de nederste vipper. Det er en meget klassisk måde at lægge en øjenskygge på.

Herefter bruger jeg en øjenskygge pensel til at tone kanterne bløde med, for der skal ikke være skarpe kanter nogen steder.

Look 3: SMOKEY

Hvis jeg så vil skrue en tand mere op, kommer jeg den sorte stick PITCH på langs mine vipper, foroven og let forneden, og blender den ud med min pensel. Nogle gange kommer jeg mere af den rødbrune eller den brune oveni for at få mere farve på og blender det sammen.

Jeg kan også godt lide at komme den sorte på den våde kant for at få det intenst, og voila – et hurtigt smokey eye

Du finder sticksene lige her

1, 2 eller 3

Du behøver selvfølgelig ikke at have 2 eller 3 forskellige sticks, for at kunne lave et lækkert look eller 2.

Du kan sagtens bruge dem sammen med en brun eller sort liner, hvis du allerede har det, for at gøre det mere intenst langs vippekanten, eller sammen med en øjenskygge du allerede har.

Alle mine videoer er tænkt som inspiration til at få det brugt du allerede har – men selvfølgelig også til at vise dig, hvordan du bruger de produkter du finder i webshoppen, så du ved hvordan du skal gøre, hvis du beslutter dig for at købe.

Hop over på Facebook og vær med i konkurrencen om de 3 Cream Stay Shadow Sticks fra indlægget i dag.

// Anja

Del dette indlæg

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på LinkedIn
Del på Printerest