3 hudpleje favoritter der giver glød

Hvis din hud virker tør og trist og mangler sund og lækker glød skal du lige se med her.

Og kig også med, hvis du bare altid er på udkig efter lækre naturbaserede hudpleje produkter der gør en forskel for din huds sundhed, og hvis du elsker når din hud stråler.

3 favoritter der giver glød

 1. Yon-ka Guarana Scrub

  Scrubben her exfolierer huden for døde hudceller, snavs og talg i overfladen. Især de døde hudceller kan give din hud et trist og mat skær, blokerer for talg så du kan få bumser og tilstoppede porer og forhindrer dine andre hudpleje produkter i at trænge ordentligt ind i huden.

  De giver også huden en ru overflade, som kan ses som hvide tørre spots, og som din makeup ikke ligger særligt pænt ovenpå – og heller ikke holder særligt godt på.Brug scrubben i badet 2-3 gange om ugen, afhængig af din huds tilstand. Kornene er små og blide og skader ikke din hud, og samtidig sørger bl.a. kamille for at berolige og balancere huden, mens geranium, lavendel og rosmarin renser og opfrisker, så huden er blød og frisk.

 2. Lotion Yon-ka

  Lotion Yon-ka er en fugt mist ud over det sædvanlige, og den giver med det samme en sund og lækker glød til din hud. Den indeholder 99% naturlige ingredienser, i en nøje sammensat kombination, der udover at fugte, også nærer huden med olier fra timian, lavendel, rosmarin, geranium og cypress. Det betyder at misten både virker betoligende på huden, skaber ro og balance, køler, renser og virker antibakterielt og den egner sig derfor til mange forskellige ting.I en almindelig hudpleje rutine skal den på efter rens, og inden serum og creme, for at “forfugte” huden. Men pga de mange gode ingredienser egner den sig også til at opfriske og give fornyet energi og glød til huden i løbet af dagen, så huden får et virkeligt lækkert, velplejet og fugtet look. Den er også godt efter sport, efter en dag i solen, efter en lang køretur mv.

 3. Nutri+ Booster

  Nutri+ Booster er en fugtgivende, revitaliserende olie, der absorberes let og hurtigt og ikke efterlader huden fedtet, og som heller ikker tilstopper porer. Den er baseret på hverdekims olie, der udover at være fantastisk fugtgivende, er rig på vitamin E, der virker heelende og regenerende på huden, og som samtidig også er en god anti-oxidant, der beskytter din hud.Den efterlader huden blød, fugtet og med en smuk sund glød, og er en del af min faste hudpleje rutine.Den kan blandes i den dag- eller natcreme du bruger, eller kommes på huden alene, enten før eller efter creme.Jeg elsker lige at duppe et enkelt pump ovenpå min hud, når jeg har kommet min serum og creme på.

Invester i din hud

Det er en god investering at have nogle gode hudpleje produkter, og det gode er, at du ikke behøver at have 8 forskellige produkter. Men faktum er, at huden har brug for hjælp til at holde sig sund, i balance og for at modvirke unødvendig og for tidlig ældning.

Det kræver i virkeligheden ikke så stor en indsats, men til gengæld er udbyttet til at få øje på, jo ældre du bliver.

Lad mig endelig vide hvis du har spørgsmål af nogen art eller gerne vil have råd til hvilke produkter der passer til din hud.

Og hop endelig over på vores Facebook side og deltag i konkurrencen om de 3 skønne produkter i indlægger her.

// Anja

Del dette indlæg

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på LinkedIn
Del på Printerest