Kender du de her fordele ved mineral makeup

Jeg har arbejdet med mineral makeup i mange år, og der er så mange fordele ved mineral makeup frem for traditionel makeup.

I dag er mit favorit mærke glominerals, som du også kan se jeg ofte anbefaler dig, her på bloggen, og jeg møder mange, der gerne vil høre mere om hvorfor mineral makeup er så genialt, så derfor får du her

3 af de mest åbenlyse fordele ved glominerals mineral makeup

  1. Det er et naturprodukt, hvor hovedingrediensen er knuste mineraler af højeste kvalitet, hvilket vil sige, at det du putter i dit ansigt, ikke skader og irriterer din hud. Samtidig er det er fri for talkum, der er et fyldstof i mange skønhedsprodukter, som tilstopper porerne og kan give basis for udbrud og uren hud.
  2. Det plejer og beskytter. Det er fri for parfume, kunstige farvestoffer og parabener, der kan give allergi og andre reaktioner på din hud, og samtidig er der tilsat forskellige vitaminer og antioxidanter, der plejer og beskytter din hud, så din makeup er et supplement til din hudpleje, og ikke noget der modarbejder og skader din hud. Samtidig er alle ingredienser af det man kalder farmaceutisk renhed, hvilket vil sige, at produkterne kan bruges til medicinsk brug, på hud der lige er opereret eller behandlet.
  3. Det er højt pigmenteret, hvilket vil sige, at det er drøjt i brug, og altså har lang levetid, samtidig med at produkterne også holder længe på din hud, og giver dig et smukt look, helt dagen.

Værd at vide

Mineral makeup fås fra mange forskellige firmaer og det varierer meget3 fordele ved mineral makeup

  • hvor stor en andel af produktet, der rent faktisk er mineraler (der skal stå mica som første ingrediens, for at hovedeindholdet er mineraler)
  • hvor høj kvalitet mineralerne er og hvor godt de er kværnet (hvilket bl.a. har betydning for, hvor fint og ensartet produktet ligger sig på huden)
  • de øvrige ingredienser i produkterne (bl.a. farver, parfume, talkum, vitaminer og antioxidanter)

Din hudpleje og din makeup hænger sammen

Jeg er ikke en af dem, der bruger en masse forskellige hudpleje produkter og flere halve og hele timer hver dag på at rense, smøre, skrubbe, duppe og massere produkter ind i huden.

Men jeg renser og fugter min hud hver morgen og aften, og bruger denne her skrub jævnligt.

Jeg er ikke fanatisk – men jeg tænker over, hvad jeg udsætter min hud og min krop for.

Jeg bruger makeup stort set hver dag, i større eller mindre grad afhængig af hvad jeg skal, og lige præcis derfor synes jeg det er GENIALT, at mineral makeuppen (fra glo) er en forlængelse af min daglige hudpleje. Og at jeg ikke propper alt muligt dårligt i ansigtet.

Hvad synes du?

Del dette indlæg

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på LinkedIn
Del på Printerest